Sliders on tour: Sista dagen i Kambodja!



Ja som ni ser har vi andrat planen helt, imorrn sticker vi till Vietnam och Ho chi minh city! Forst hade vi ju tankt att aka ner till Phnom Penh imorrn och stanna dar en dag, men sa hittade vi en direktbuss till Ho chi minh city harifran Siem Reap som vi lyckades pruta ner biljetten till 16 dollar/ person vilket ar ett javligt bra pris! Sa det var bara och hugga. Ingen av oss var speciellt sugna pa att stanna har i Kambodja, malet var att se Angkor Wat och det har vi gjort idag.
Angkor wat och Angkor thom som templena heter har blev faktiskt lite av en besvikelse, iofs hade vi valdigt hoga forvantningar pa det. Alla av oss delar inte de har asikterna dock! Visst det var coolt och se tempel fran 1100-talet och att de finns bevarade i det fina skicket an men det blev lite kaka pa kaka nar man gick runt bland alla temlena. Men vilket omrade, det var flera mil langt. Det var ju riktigt fina byggnader och endel var riktigt maffiga men som sagt blev det valdigt mycket samma saker att kolla pa. Vi akte vid klockan 9 imorse, forst stannade tuk-tuk foraren till sa att vi fick ata lite frukost sen borjade vandringen bland templena, forst tog vi Angkor wat som vi tyckte helt klart var det maffigaste av alla templena, nar vi hade gatt runt dar i nagon timme korde han oss till angkor thom och Bayon temple dar gick vi runt i ett par timmar sen korde han oss vidare till the jungletemple, forovrigt dar forsta Tomb Raider filmen spelades in, men da var vi riktigt trotta och orkade inte ga runt sa mycket sa det blev en snabbvisit dar, sen korde han in oss till stan igen, dar satte vi oss pa en uteserving och njot av ett par bars efter en hard dags vandring!
Imorrn sticker vi alltsa till Vietnam, klockan 6 imorrn bitti kommer det en tuk-tuk och hamtar upp oss pa guesthouset sen kan vi rakna med minst 12 timmar i buss! Super kul..
Men det kanns inte som att kambodja har nagot mer att tillfora oss sa det blir mest att dra ut pa tiden om vi stannar.

Bye Cambodia! / Grabbarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0