Sliders on tour: Spokmage!



Vilken dag! Den har varit helt underbart och gatt sa otroligt fort..Vi stallde in partyt igar, alla 4 blev sa daliga i magen efter maten, istallet gick vi hem och lade oss och slappade pa rummet och bestamde oss for att sova lite tidigare for att kunna komma upp i tid idag och det ar vi glada for idag. Klockan 10 imorse kom Jesper forbi och vackte oss, da gick vi och hyrde brada och stack ner och surfade i typ 2 timmar! Perfekt surf idag men tyvarr ar det sa sjukt mycket skrap i vattnet, det ligger allt i fran doda fiskar, plastpasar till gamla trosor och flyter runt!
Vagorna var iaf klockrena.. Efter surfet gick vi upp och lade oss vid poolen nagra timmar sen stack vi och at den dagliga lunchen, Mie Goreng. En proteinmaltid med aggnuddlar,kyckling och lite gronsaker, perfekt som lunch. Sen gick vi tillbaka och lade oss en svang, men tillslut orkade vi inte ligga kvar langre p.ga. varmen och solen sa vi gick bort till shoppingcentret och satte oss och fikade och gick runt och shoppade lite.
Det var tankt att vi skulle festa idag istallet, men vi pallar inte med det idag heller sa det far bli imorrn istallet..
Nu sitter vi och ska boka resan fran Kuala Lumpur till Phnom Penh den 25:e.
Ikvall blir det att ga och satta oss pa baren Secret garden som ligger bredvid varat hotell och vara ta ett par bars och lyssna pa liveband, blir en tidig kvall idag ocksa sa att vi kan komma upp i tid imorrn med. Det kanns som att man far ut mycket mer av dagen da!

Mie Goreng! / Grabbarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0