Sliders on tour: Surfing!



Idag blev det antligen surfing och javlar vad roligt det var! Det var svart som tusan, men ju langre man lag i ju battre blev man. Det gallde och kolla pa de andra lite duktigare hur de gjorde och ta efter, vi lyckades val komma upp och sta upp ett par ggr var. Men mer an sa blev det inte. Nu har vi iaf testat pa det och vi kommer abslut att surfa mer har nere, vi tror dock inte att det blir nagot mer har pa Kuta Beach. Vattnet ar sa sjukt vidrigt sa det ar inte sant. Det ligger massa skit overallt i vattnet. Sa nasta surf stopp kan bli Legian Beach eller pa nasta o som formodligen blir Lombok.
Imorse nar vi vaknade sporegnade det. Vi blev super arga eftersom vi verkligen hade stallt in oss pa att surfa. Istallet tog vi en taxi till det enda shoppingcentret som finns har pa on. Dar gick vi runt och fonstershoppade i nagra timmar och gick och tog en god fika. Sen tog vi strandpromenaden tillbaka och da borjade vadret att bli battre sa da kom suget efter surf tillbaka. Det var bara att springa hem till hotellet och slanga pa sig badbrallorna och springa ner till beachen och kora!
Ikvall tankte vi ga och satta oss pa en bar och bara softa, sen finns det en mojlighet att det blir the bounty lite senare men det vet man aldrig.

Surfing USA! / Grabbarna

Kommentarer
Postat av: Marie

Låter ändå fett skönt jämfört me iskalla sverige :P Have fun!!

2009-01-08 @ 14:35:34
URL: http://mandm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0