Sliders on tour: Welcome to Cambodia!



Nu ar vi antligen framme, efter en lagomt seg dag!
Men det varsta ar att vi ar riktigt pigga nu anda, det ar alltid roligt och komma till nya stallen.
Imorse klockan halv 4 kom det en taxi och hamtade upp oss pa hotellet da hade vi sovit ungefar 2 timmar, vi trodde att det skulle ta langre tid mot vad det gjorde att aka till flygplatsen, vid 4 var vi framme, sa det blev att sitta dar nagra timmar. Klockan 6 var det flyg till Kuala Lumpur som gallde, det gick riktigt smidigt, det kom t.om. fram 25 minuter tidigare mot vad vi skulle ha kommit fram. Pa KL's flygplats har vi spenderat hela dagen eller rattare sagt pa Coffe bean och pa McDonalds for det ar dar vi har suttit och tillbringat hela formiddagen! Klockan 15.15 gick nasta flyg som skulle ta oss till Phnom Penh i Kambodja och dar ar vi nu. Det flyget gick riktigt snabbt och smidigt. Det vart dock mer kaos nar ungefar 100 personer skulle fixa VISA samtidigt, men det ordnade sig tillslut. Nar vi kom ut haffade vi en Tuk-tuk och bad honom kora oss till ett hotell som vi hade fatt tips om, tyvarr verkade personalen valdigt otrevliga dar och sa var det lite dyrt sa vi skippade det och akte istallet till ett hotell som heter Angkor Hotel som en tuk-tuk forare rekomenderade. Hotellet ar riktigt trevligt och rummen var schyssta sa vi stannar har inatt och en natt till det kostade bara 20 USD/natten for alla tre sa det ar okej, det har anda, tre riktiga sangar, TV, A/C, flakt, kylskap och varmvatten sant ar lyx for en backpacker har nere. Pa tisdag sticker vi upp till Siem Reap och kollar pa alla templena och stannar dar en natt.
Imorrn tankte ta lite sovmorgon sen aka och kolla pa ett gammalt koncentrationslager och minnen fran Pol Pots tid. Kan vara lite intressant med lite historia, det verkar inte som att det finns sa mycket att gora har forutom kultur och historia.
Vi var ute och tog en liten promenad nu, men det ar ganska dott, bara en massa moppar som far omkring. Fast det ar valdigt roligt och se nya lander och vilken skillnad det ar jamfort med Sverige, det ar som natt och dag! Nu ska vi ga upp och lagga oss och kolla pa film.
Skriv garna lite kommentarer!!

Phnom Penh!/ Grabbarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0