Classic: Paradise Hotel

Låg just och kollade lite på TV400. Kanalen som är skapad för att recykla b-kändisar eller andra föredettingar. Jerry Springer, gamla idolavsnitt men framförallt Paradise Hotel. Detta helgalna TV koncept som skapades nån gång där under dokusåpornas peak eller kanske till och med lite efter.

Se till att alla som fick under 0.2 på högskoleprovet kommer till en casting, välj ut dem snyggaste, blanda upp dem med de dummaste modellerna från Slitz och sätt dem på en paradisö. Se därefter till att hälla på så mycket sprit ni bara kan och tvigna dem att varje vecka testa att bo tillsamans med olika personer av motsatt kön. Ungefär så ser Paradise Hotels instruktionsbok ut, enkelt, lätt och på nått sjukt sätt ganska underhållande.

Men vad gör dessa tragiska själar idag? Vi i sliders har letat runt runt lite och fått tag i ganska smaskig information från en av programmets stora profiler så här nått år efter toppen av hans liv.

Gregory "Gregg" Nanderöd
Denna Beckham look-a-like som genom hela sin vistelse i paradiset fick sitt hjärta krossat av otaliga tjejer har nu 2008 börjat komma komma tillbaka på de flesta plan. Han red några månader efter programmet på framgångsvågen. Det var barrundor, kändis dj:ande och allmänt runtliggande. Han uttnyttjade sin dokusåpastatus fullt ut och levde det hårda livet innan han han helt försvann från stureplans glammiga lokaler. "Det var en traumatisk tid, min nymfparakit gick bort och jag började tappa hår. Detta tillsamans med allt festande blev för mycket" säger Gregg via agenten från det avvänjningsklinik han nu ligger på. Ja det var efter detta de tunga drogerna kom in i bilden. Han sa upp kontakten med sina föräldrar och låste in sig i sin lägenhet där han spenderade dagarna med att titta på Seinfeldt och bruka narkotika. För ett halvår sedan hörde han rykten om att TV4 kanske skulle göra en ny satsning på ett Paradise Hotel. Han fick tillbaka livslusten och lade in sig själv på behandligshemmet där han idag ligger. "Allt jag lever för är en ny säsong" var det svar vi fick via SMS och för Greggs skull hoppas vi nog på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0