Sliders on tour: Dagen efter fullmoon...



Idag ar det inte pa topp! Eller rattare sagt vi mar skit. Igar akte vi ju som sagt till grannon Koh Phangan och festade, det var fullmoon party som stod pa schemat. Vad ska man saga om det da? - Vi hade ju riktigt hoga forvantningar och det ar val bara att vara arlig och saga att det inte alls var som vi hade forvantat oss och hort om fullmoon. Vi blev riktigt besvikna, det var mycket folk och alla festade och var glada, men vi hade raknat med mer folk, batte musik, mer dansade och battre party!
Nu satt mest alla pa stranden och drack buckets och hade trevligt, det var som vilket beachparty som helst bara att det var sjukt mycket mer folk an vanligt.
Vi traffade aven Elina som var dar med en kompis, det var roligt och traffa henne igen!
Aja vi hade trevligt sa lange det varade och alla tre blev riktigt fulla men vi kom iaf hem imorse nagon gang runt 5-6 i hyfsat skick. Var mobil blev snodd igar av nagon javla ficktjuv, det var riktigt proffsigt gjort av honom, vi skulle anda gora oss av med den innan vi akte hem sa det gjorde inte sa jatte mycket. Vi skriver har om vi fixar ett nytt nummer.

Fuck off Fulllmoon! / Grabbarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0